Almere 02-05-2015
Vandaag ben ik naar Hilversum geweest om te wandelen.
De wandeling werd verzorgt door:  wscdeverbinding.
Van uit Brasserie Zonnestraal (startlocatie )

Wist U dat zonnestraal vroeger een Sanatorium Zonnestraal  was een sanatorium in de Nederlandse gemeente Hilversum. Het complex was oorspronkelijk bestemd voor zie:  Sanatorium_Zonnestraal  hadden opgelopen. Het werd ontworpen door de architect Jan Duiker, in samenwerking met Bernard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga. Het hoofdgebouw werd geopend op 12 juni 1928 . Het Ter Meulen paviljoen werd tegelijkertijd geopend met het hoofdgebouw, het Dresselhuys paviljoen volgde in 1931. In 1957 werd Zonnestraal een ziekenhuis en ging verder als Algemeen Ziekenhuis Zonnestraal te Hilversum.

Ik heb nog met de bus van uit A’dam met de bus (toen NBM / Midnet / Centraal Nederland) van af 25-08-1970 zeker tot 1980 bezoekers gebracht. Ik had dan een ruim uur pauze en kon daar lekker genieten van de omgeving.

Verder over de route Ten eerst zeer goed gepeild!
Ik heb zeer genoten van de mooi / prachtige afwisselende route, en de natuur.
Van de start zijn we  richting Hollandse Rading ,  Maartendijksebos, de Lage Vuursche, Rideroordsebossen, met een grote lus weer naar zonnestraal gelopen.
Onder weg was een boom (en nog vele) omgevallen,maar de onderkant was zo bijzonder en groot dat ik he moest fotograferen en ook van af de andere kant. En we hebben witte koeien met witte kalfjes op de foto gezet verder ook nog een grenspaal op de foto te zien, zie:  tgooi.info/regio/grenspalen.    leuk om de Kleinkinderen te vertellen waar ze voor diende. Een pluim voor de organisatie! ook van div. wandelaars zeer positieve geluiden aantal deelnemers 780
Vr. Groeten  Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.