Almere, 3 januari 2023

Vandaag heb ik een nieuwjaar wandeling (van Heopa) in Almere gelopen.

De route ging vanuit Filmwijk via Danswijk en Tussen de Vaarten door Buitenhout en verder langs de Lage Vaart naar het Kotterbos. De route ging verder door het Kotterbos tot aan het spoor van Almere naar Lelystad. Hier maakte Heopa vanaf de uitkijkheuvel wat foto’s. Vervolgens ging Heopa verder richting de volgende uitkijkheuvel. Hier vandaan ging Heopa bij de Buitenring onder het spoor door en door de Oostvaardersplassen. Door het vochtige weer was het vergezicht niet zo scherp wat erg jammer was voor de foto’s. Het Oostvaardersbos was afgesloten en hierdoor moest Heopa via Buitenvaart richting Almere Buiten en zo verder naar Tussen de Vaarten en Filmwijk.
Ondanks dat dit een kort verslag is, had Heopa er wel 26 km opzitten en zo zijn de eerste kilometers van 2023 gelopen.
Heopa wenst iedereen een heel goed en voorspoedig 2023 toe!
Gr. Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.