Almere 14-11-2008

Vandaag koos ik voor een wandeling  van uit Wassennaar. Uitgezet door Wandel verreniging rs’80. De wandeling ging grotendeels door de duien , het was echt duintje op duintje af  op een van de duinen had je een mooi vergezicht. Via de Waaldorpervlakte   ( waar een gedenk plaats is ) voor meer info zie. http://www.4en5mei.nl/herinneren/oorlogsmonumenten/ En zo kwamen we bij de 1e rustpost en kon je kiezen watje wilde te drinken, ik nam chocolademelk, en kreeeg een heerlijke koek bij. na de rust verder door de duinen en bossen zo liepen we langs Paleis Huis ten Bosch , ( helaas daar geen pauze). Maar wel bij het buurtcentrum, enzo weer naar de finich. het was een hele mooie wandeling. Het weer was goed en de route ook.

gr. Heopa 26.5 km

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.