Almere 14 juli 2014

Op maandag ging ik al om 7.45 ontbijten. Om 8.45 was omroep GLD al in de slaapzaal aan het filmen en een interview aan het doen, met een van de wandellaars . Deze man loopt over het algemeen in een pak rond , en tijdens het wandelen drinkt hij div borrels.
de dame die het interview af nam had mij 2 maanden geleden ook benadert, maar nu had ze geen tijd meer voor mij. ze had het te druk.
Verder heb ik lekker even inde rondgelopen met andere wandelaarsters.
en ik ben even naar café ’t haantje i.v.m. een uitnodiging van de C.N.V. daar kregen we wat te drinken en zij zouden ook op vrijdag aanwezig zijn bij een van de tribunes voor een beloning maar helaas niemand gezien.
En zo ging ook deze dag gezellig voor bij.
Morgen de 1e wandel dag.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.