Almere 15 juli 2014

Na een onrustige nacht, en al vroeg wakker stond ik om 06.00 op Zo kon ik rustig ontbijten en naar de start gaan.
Daar aan gekomen bleek het al behoorlijk druk .Om 07.30 mochten de 30 km wandelaars starten ,maar voor dat ik door de scan was,  was het al weer 20 min.  verder.
We liepen richting de Waalbrug waar ze ook div. omleidingen hadden i.v.m. het aan brengen van een nieuwe brug er naast (of vervangende brug)  En in dat gebied komen div. eilandjes zie foto’s. Na de bekende Heinz salade zag ik in een weiland div. paarden groot en klein en lama’s het was leuk hoe ze door het veld draafde.
Bij de KNBLO werd Pepsi Next  & lekkere (2 soorten ) Rio salade uit gedeeld.
Ook bij de OLAT rust post was het druk en gezellig.
Ook de (onder tussen ) bekende in root en wit geklede dames waren weer van de partij. En dan is de veel besproken dijk weer aan de beurt. Door de vele werkzaam heden was er op het laatste moment een door gang gemaakt voor de wandelaars. De andere Nieuwe brug was onder tussen ook opengesteld voor het verkeer , en ik ben even naar boven gegaan om zo van af van boven ook even een paar foto’s te maken .Kijken hoe het er volgend jaar er uit ziet.
Verder nog een vliegtuig  ( welk type ?) dat weet ik niet . en ook nog een   Drone  op de foto gezet die daar in het rondvloog.
En zo kwam ik om 16.05 binnen voor mij een zeer zware dag geweest.
tot morgen de 2e dag

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.