Almere 16 juli  2014

De 2e dag was ik weer om 06.12 bij de start.
Dit keer weinig mensen voor me en ook een bredere weg waar door je lekker kon door lopen.
En ook nu weer veel mensen die je langs de weg je aanmoedigen Dat is nu het mooie van de Nijmeegse 4 daagse. Jong en oud groot en klein ze zijn ieder jaar weer aanwezig !
En er gaat wat komkommer, drop, snoep, meloen, koekjes tuc, zoutstengels, soep enz te veel om op te noemen.
En ik kan het niet laten om even met de Burgemeester op de foto te gaan.
Maar helaas volgend jaar zij het er minder i.v.m. de fusie van div. gemeentes.
van daag was het ook Rose woensdag en zie een heleboel wandelaarster hadden hun daar ook op gekleed En bij de Benne komst van af de Waalkade naar de finish stond een (dame ) verkleed als prinses Beatrix de wandelaars toe te zwaaien  van uit een kooi. zie foto.
En kijk bij de finish wie daar ook in het Rose is gekleed, dat is….. Iedere dag weer wat leuks aan. ook haar wandel maatjes waren in het Rose, maar die kon ik pas later op de foto zetten.

Nog een bedankje naar ZLTO voor de heerlijke karnemelk en de peren vla Wouw dat was echt lekker.
Verder heb ik beter gewandeld als de 1e dag en was een half uur eerder binnen.
Op naar de  3e dag

4 Comments

 1. Arno. Roelofs 8 september 2014 at 21:43

  Dag opa Henk,

  Op woensdag 16 juli heb ik van u uw visitekaartje gekregen. Mijn naam is Arno Roelofs, bestuurslid van ZLTO-afdeling Rijk van Nijmegen en bedenker/kartrekker van onze Vierdaagse-PR-actie; dit jaar voor het 4-de jaar op rij. ZLTO is de belangenorganisatie van en voor de boeren en tuinders in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. Op het eind van ieder jaar organiseert ZLTO haar congres en kunnen projecten ingeschreven worden voor de ZLTO-initiatiefprijs. Dat hebben we inmiddels gedaan vwb onze Vierdaagse-actie. Nu heb ik afgelopen weekend uw prachtige foto’s gezien op uw site: http://www.heopa.nl . Binnenkort heb ik een gesprek met een jurylid en daarbij wil ik graag gebruik maken van uw foto’s + ZLTO-bedankje.
  Daarom de vraag: kunt u mij doormailen van de 2-de dag (woensdag) fotonummer 41+42+43+44 en de bedank-reactie richting ZLTO?
  Alvast hartelijk dank en hopelijk tot volgend jaar.

  Vriendelijke groet, Arno.

 2. heopa 8 september 2014 at 21:48

  Dag Arno,
  Dit vind ik heel leuk, dat U deze foto’s wil gebruiken.
  Ook al is het voor (Uw bedrijf ) Ik heb genoten van de heerlijke Peren Yoghurt. ( ook de andere smaakte heel goed)!
  Helaas kan ik de Peren Yoghurt hier in Almere-niet vinden.
  Misschien kan U wel aan geven welke winkel het verkoopt.
  Ik heb ook mondeling daar veel reclame over gemaakt.
  Bij dezen de foto’s waar U om vroeg.
  Vriendelijke groeten van Henk van der Sanden.

 3. Annet van UPC 25 maart 2015 at 13:40

  Beste meneer van der Sanden,
  Wat een leuke foto’s! Vorig jaar heb ik op de dag van Wijchen niet naar u gezwaaid toen u langskwam, dit jaar zal ik mijn best doen aan u te denken. Succes alvast!

 4. heopa 25 maart 2015 at 13:51

  Dank u wel voor Uw reactie, en mischien staat dan de koffie klaar?
  gr. Heopa.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.