Almere 5 augustus 2015

Op 5 augustus ben ik vertrokken naar Berg en Terblijt in de provincie Limburg om deel te nemen
Aan de Heuvelland 4 daagse die voor de 28e keer plaatsvond.
Na een lange reis van 2 uur en 25 minuten kwam ik bij het slaapadres (OBS Berg ) aan.
Ik werd daar, zo als gewoonlijk, warm verwelkomd met wat drinken en een heerlijke punt Limburgse vlaai.
Nadat ik de auto had leeggehaald en de spullen geïnstalleerd had, ben ik naar ’t Vöske gegaan.
Hier zou het allemaal gaan beginnen. Ik heb me aangemeld en heb een T-shirt gekocht met het logo van de Heuvelland 4 daagse. Na het eten was het afwachten tot de opening zou beginnen.
Even voor 20.30 uur begon het dan. Harmonie Amicitia uit Vilt en harmonie Concordia kwamen aanlopen met achter hen de Nachtwachtgilde uit Berg en Terblijt. De harmonies stonden voor het podium, en de Nachtwachtgilde stelde zich op het podium in de opstelling van( hoe kan het ook anders) de Nachtwacht op. De toeschouwers konden een paar mooie foto’s maken.
Tijdens de opening werden er diverse toespraken gehouden. Tijdens één van de toespraken werd
er een man uit Denemarken gefeliciteerd. Bijzonder was dat deze man, en nog een bus vol wandelaars uit Denemarken, al voor de 25e keer naar Nederland is gekomen om hier te genieten van de mooie wandelingen die uitgezet zijn door de vrijwilligers van de Heuvelland 4 daagse.
Na de toespraken sprak Pastoor (Burger) een gebed en de zegen uit (jaja, dit kan nog in Berg en Terblijt).
Hierna was er een optreden van Magic Unlimited. Oscar, Renzo en Marja de nazaten van de ons welbekende Hans Kazan gaven een spectaculaire illusieshow.
Hierna volgde nog een Led en Vuurshow. Dit was een professionele show door vuurartiesten.
Kortom….het was geweldig!
Ik heb geprobeerd om mooie foto’s te maken, maar door de snelle bewegingen tijdens de shows, kon de camera niet goed worden ingesteld. Mijn excuses voor de minder scherpe foto’s. Ik heb deze dus wel op de website gezet omdat ik u/jou even wil laten proeven van de sfeer van de opening.

Gr. Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.