Almere, 22-juni 2016
Vandaag ben ik voor het eerst naar Laren (Noord-Holland) geweest om te wandelen met Stichting Wandel vierdaagse Het Gooi.
Ik heb voor de bosroute (30 km) gekozen. Ik liep met twee dames waar ik al eerder mee gewandeld heb. De dames gaan voor 4 x 30 km en ik ben zelf van plan om 3 x 30 km te gaan wandelen.
Om 7.50 uur begonnen we te lopen richting de grens van Baarn. Voordat we dit bereikten, kwamen we langs het huis van een zoon van één van de dames en oma wilde even haar kleinzoon begroeten.
We liepen via een heel mooi stukje natuurgebied (landgoed Groeneveld) richting de Wijnheuvel en kwamen vervolgens langs kasteel Groeneveld. Hier was ook een rust. Iemand liep de toiletruimte in en kwam naar buiten met een klein kikkertje in haar hand. Ze had deze in de toiletruimte gevonden en meegenomen naar buiten om het weer vrij te laten (zie foto’s). We vervolgden de route naar de controlepost bij Theehuis ’t Hooge Erf. Het was hier gezellig druk. De route ging nu weer verder door de prachtige natuur. We liepen naar kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche en daar gingen we even rusten om koffie/thee te drinken en een boterham te eten. Na deze rust liepen we een klein stukje door om even naar het graf van Johan Friso te kijken. We gingen weer terug naar onze route en liepen langs landgoed Groot Kievitsdal richting het Wasmeer. Voorheen stond hier meer water in dan nu. We liepen door het zandverstuivingsgebied richting de finish. Het was een prachtige wandeling. We hebben veel van de natuur kunnen genieten.
Gr. Heopa

Ps. Jij mag ook een stukje plaatsen ,over deze tocht. zie hier onder.

2 Comments

  1. irene 24 juni 2016 at 10:54

    Henk fantastische foto,s ben trots op je ,en wat lief mijn zoon erop en kleinkind.
    Hartelijk dank.groetjes irene.

  2. heopa 27 juni 2016 at 08:09

    Ja ik heb zelf ook 2 fijne wandeldagen gehad, helaas kan ik vrijdag niet maar Zaterdag ben ik weer van de partij!
    gr. Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.