Almere, 18 juli 2016

De eerste nacht zit er op en na het ontbijt ben ik even naar het VVV van Nijmegen gegaan om een stempel in mijn wandelboekje te laten zetten. Vervolgens ben ik nog even in de stad gaan rondlopen. Ik ben naar de Grote Kerk oftewel Sint-Stevenskerk (in de volksmond ook wel de Stevenskerk) gegaan en ik ben daar naar boven gegaan. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over de stad. Voor info zie:

Grote_of_Sint-Stevenskerk. Dit keer kon je langs de gevel weer naar beneden gaan. Ik mocht een jongedame fotograferen die dit ging doen. Ik vond het bijzonder om dit te mogen mee maken (zie foto’s).

Om 14.00 uur had ik in café het Haantje een afspraak met Jo, die namens het Veteraneninstituut de veteranen aanmoedigde en hen een hapje en een drankje aanbood. Verder kregen we een mooi T-shirt, een pet en een boekje met wandelliedjes. Ik heb even een paar foto’s van de groep gemaakt. Ze zouden op de vrijdag (de laatste dag) op de Gladiola staan met een presentje. Ondertussen was het weer tijd om naar het weeshuis te gaan voor het avondeten. We kregen bouillon vooraf en daarna nasi of bami. Het eten werd afgesloten met een lekker toetje. Zo kwam deze lange dag aan zijn eind en ging ik weer naar de Ganzenhoeve om te douchen en te slapen. De wekker zou de volgende ochtend om 04.15 uur afgaan.
Op naar de eerste wandeldag!
Gr. Heopa

 

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.