Almere 23 juli 2016

Ik heb een speciale fotoserie geplaatst omdat ik (Heopa) tijdens de Vierdaagse namens gemeente Almere een presentje mocht geven aan alle burgermeesters van de dorpen waar wij doorheen liepen.

Ik (Heopa oftewel Henk van der Sanden) woon al ruim 32 jaar naar tevredenheid in Almere. Ik maak al jaren reclame voor Almere. Dit doe ik vooral tijdens het wandelen. Een paar jaar geleden ging ik naar Calgary (Canada) omdat mijn dochter daar toen woonde. Ik heb daar een paar keer gewandeld en ook toen had ik de vlag van Almere bij mij.

Ook tijdens de wandelingen in Nederland heb ik vaak deze vlag bij mij. Vorig jaar tijdens de Vierdaagse van Nijmegen heb ik alle burgermeesters gevraagd of zij de vlag herkende die ik bij mij had. Telkens weer kreeg ik te horen dat zij dit niet wisten. Ik kreeg hierdoor het plan om aan de Almeerse burgermeester, Franc Weerwind. te vragen of ik een presentje namens de gemeente Almere mee naar Nijmegen mocht nemen voor de burgermeesters die ik tegen zou komen. Het zou nu mooi uitkomen doordat de Vierdaagse van Nijmegen voor de 100e keer gehouden zou worden. Het kostte wat moeite, maar het werd goedgekeurd. Ik mocht tijdens de 100e Vierdaagse alle burgermeesters een mooi kaartje met een potje snoepjes namens burgermeester Franc Weerwind overhandigen. Ik heb bij het VVV van Almere een boekje over Almere (Almere Cityguide) opgehaald om het compleet te maken. Elke burgermeesters nam het graag in ontvangst, zoals u op de foto’s ook kunt zien. Ik was op de eerste dag live te horen op radio Flevoland. De laatste dat stond ik bij de tribune om burgermeester Hubert Bruls het presentje te overhandigen. Radio Flevoland stond ook bij deze tribune en zond het gesprekje met de burgermeester live uit.
Ik kan zeggen dat de missie van Heopa geslaagd is!

2 Comments

 1. Jolanda 17 augustus 2016 at 16:27

  Wat een mooie prestatie. Gefeliciteerd. En super dat je Almere op deze manier op de kaart wil zetten.

 2. heopa 17 augustus 2016 at 20:05

  Dank je wel Jolanda, Laat de rest van de Waterlelie het ook maar zien. Ook al gaat het met ups en downs,
  Het geef mij kracht en blijdschap. Ps de foto’s van de Heuvelland 4-daase , staan nu ook op de website.
  Op naar De IJzer daar de 4-daase 22 augustus 2016 Dr.Boerop zij blijven wandelen en dat doe ik dan ook.
  gr.Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.