Almere, 22 september 2021

Eindelijk heb ik de prachtige wandeling door de  Amsterdamse_Waterleidingduinen . gelopen. Deze wandeling stond al heel lang op mijn lijstje.Vanaf Parking Zandvoortselaan liep ik de duinen in en al direct stonden er hertjes klaar voor een foto.De route ging eerst 4 km om een ​​gesloten gebied. Bij Huis van Wester mocht je wel linksaf slaan.voorwaarden ik dated, ging ik aanvankelijk een gedrag in het huis nemen. Het huis is gebouwd in 1888.Het historische huis stond op instorten en is nu geschikt gemaakt voor dieren.Hierna vervolgde ik mijn route. Ik liep richting Groot Sprenkelveld en Klompenpan. Ik kwam veel herten tegen. De route gaat via Pietjes Zwarteveld, weiland van Rolvers, langs de 15 meter hoge Kattenberg over de Dumpanweg en de Oude Haasvelderweg. Vervolgens ging ik over de Ruigenhoeker Schulpweg. In dit hele gebied ging de route over heuvels en door dalen en dan weer door het bos of over grasland. Je kijkt hier echt je ogen uit. Zoveel herten die hier lopen. Het is een prachtig gezicht! Ik liep Strandafrit 28 op en zag het strand van Noordwijk aan Zee. Vanaf dit punt was het nog 8 km lopen naar Zandvoort. Met dit prachtige weer waren er nog een redelijk aantal mensen op het strand en zelfs in de zee. Ik deed mijn wandelschoenen en sokken uit en rolde mijn broek omhoog en liep ook door het zeewater. Ik liet het wel even op de foto zetten. Een stukje verderop waren mensen aan het kitesurfen. Ook een leuk gezicht. Bij de boulevard maakte ik nog een extra foto ter herinnering. Via het centrum van Zandvoort . liep ik weer naar het Amsterdamse Waterleidingduinengebied en richting de auto.Wat was dit weer een prachtige afwisselende wandeling.Ik hoop dat u van de foto’s kunt genieten en zich ook aangesproken voelt om hier te gaan wandelen. U kunt ook genieten van de prachtige natuur en gebogen direct in beweging.

Gr. Heopa

2157719891115744

2 Comments

  1. Ruud 25 september 2021 at 19:21

    Mooie foto’s Henk en echt veel wild

  2. heopa 27 september 2021 at 15:24

    Dank je wel Ruud voor je reactie.
    Top

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.