Cieszyn 7 september 2019

Het is alweer de laatste dag dat we samen een ochtend wandeling kunnen lopen. Wat gaat het snel voorbij! Corrie besloot om eerst even door de heuvels /bergen te wandelen om voor mij zo het afscheid van de prachtige vergezichten te nemen. Ook mooie huizen enz. Oh en kijk hier een prachtig stuk grond te koop. Nee toch maar door lopen… We lopen richting Mnisztwo en zo door naar Osiedie. Vervolgens naar Cieszyn. Maar voor het centrum slaan we af naar de Olza rivier en gaan de grensbrug over. Via het park in Tsjechië lopen we Langs de Olza . Bij de boogbrug ( die is s avonds verlicht.) steken we de rivier weer over en gaan via het bos weer naar huis . Gezamenlijk gaan, we weer aan het ontbijt. En daar na gaan Leo, Corrie en ik naar de markt ,Ria past op het huis. Het is een andere markt dan begin van de week en ze staan al op het punt om op te ruimen. Maar een ding is zeker het gaat daar heel anders dan hier! Ook nu heb Leo en ik na de Markt Corrie naar haar werk gebracht. En wij zijn naar huis gegaan. Daar heb Leo nog even een paar foto’s van Ria en mij gemaakt als herinnering. Leo gaat vandaag voor ons nasi maken, en daar na weer Corrie van der werk op halen. Wat hebben wij genoten en heel, ja heel veel gezien. Diverse Poolse gerechten gegeten. Door heel veel dorpen, heuvels en over bergen geweest. De Kabelbaan het stuwmeer enz. te veel mom op te noemen .bekijk de foto’s en zie hoe we genoten hebben Leo de chauffeur heeft wel rond de 900 km gereden deze dagen merendeel door binnen wegen en ook weggetjes oh zo smal en stijl!
Corrie en Leo het was supper. Een vakantie om op terug te kijken!
Ps. Er staan veel foto’s op de website van deze dagen, maar niet alles ik moest een moeilijke keuze maken. Die wel die niet en zo gaat het maar door, is het niet teveel of te weinig. (wat de foto’s betreft) en dan moet je de knoop door hakken.
Nu naar bed en morgen om 5.45 opstaan wand ook deze dag gaat Corrie en Leo ons naar Luchthaven Katowice ook dat is 120 km rijden. En we moeten daar om 8.00 zijn. Nog Corrie en Leo dank voor de gastvrijheid Het was een top week.
Allemaal de groeten van Leo, Corrie, Ria en Henk / Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.