Published On: 5 februari 2023By 0 Reacties

a

a

Vrijdag, 3 februari 2023
Vandaag wandeling nummer 3 in Almere. December 2022 besloot Heopa om vanaf 1 januari 2023 elke dag te gaan wandelen. Het doel is om dit jaar de 3000 km te halen. In 2017 was mijn eindstand 2954 km. Heopa is nu een maand onderweg en helaas moet hij nu toegeven dat elke dag wandelen door verschillende omstandigheden niet lukt. Toch laat hij het doel niet los en besloot vandaag voor de 20 km te gaan.
Vanuit Filmwijk liep Heopa richting Waterwijk waar de route onder de Hogering (N702) doorging richting Schatteneiland. Schatteneiland ligt in de Noorderplassen. Na de  Rode brug (opvallende kleur) ging de route linksaf het Lepelaars pad op. Dit pad ligt tussen de Noorderplassen en de Lepelaarsplassen. Hierna bereikte Heopa de bebouwde kom van de Noorderplassen en ging de route  richting de N702 waar Heopa weer onderdoor ging. De route ging via het Beatrixpark, Den Uilpark, de Esplanade bij het Weerwater, langs het Lumièrepark naar Filmwijk.
Doordat Heopa steeds meer last van zijn heupen kreeg en het niet zo’n mooi weer was, heeft hij weinig foto’s gemaakt. Wilt u toch meer foto’s zien? Op de website vindt u heel veel foto’s van Almere. Zaterdag 4 februari probeert Heopa zijn wandelingen in Almere te vervolgen.
Graag tot dan!
Gr. Heopa

Leave A Comment