Published On: 5 februari 2023By 0 Reacties on Heopa wandelt in Almere Nr.04

Zaterdag, 4 februari 2023
Vandaag heeft Heopa wandeling nummer 4 in Almere gelopen.
Op vrijdag 3 februari moest Heopa na het wandelen naar de fysiotherapeut. Na onderzoek kreeg Heopa twee naalden in de onderrug en de therapeut kwam tevens met de mededeling dat de afspraak die op 4 mei 2023 bij de Bergman kliniek gepland staat naar voren gehaald moet worden als dit mogelijk is.
Eenmaal thuis dus direct gebeld en na wat overleg kan het op 14 februari in Arnhem i.p.v. Naarden.
Ook gaf de therapeut aan dat Heopa mag blijven wandelen, maar niet meer dan 34 km per dag. In een week 3 x 10 km en 2 x 25 km is, als het goed gaat, geoorloofd. Het was prachtig weer, dus Heopa ging zaterdag 4 februari lekker wandelen en zou ook meer rustpauzes nemen.
De route ging onder de A6 door richting het Schapenbos (voor meer stadsbossen Almere kunt u hier klikken)en Overgooi. Er staan prachtige villa’s (Wassenaar in Almere). De route ging over een stukje Gooimeerdijk-Oost naar het Cirkelbos waar je ook Almere-Boven hebt. Hier kon Heopa lekker van het zonnetje genieten en zijn lunchpauze nemen. Ook liet hij hier een foto van zichzelf maken. Na de rust ging de route verder richting Stichtsekant waarna Heopa de Cirkelbrug over ging. Midden op de brug staan bankjes en ook hier was het even lekker genieten van het uitzicht. Heopa liep hierna om de Groene Kathedraal en over het Leeuwerikpad. In de verte liepen twee jonge hertjes en het lukte Heopa voor het eerst om er hier één op de foto te zetten. Bij de Vogelweg ging de route de Hogevaart over richting stadslandgoed De Kemphaan. Hier ging de route over een stukje van het Pionierspad. Dit pad loopt van Muiden naar Steenwijk v.v. Na nog even de schapen en het varken op de foto gezet te hebben, ging de route weer naar Filmwijk.
Het wandelen ging vandaag beter dan gisteren (3 februari 2023). Heopa hoopt dat als u de foto’s bekijkt, u net zo kunt genieten als Heopa vandaag. Hopelijk begrijpt u dan ook waarom wandelen helemaal Top is.
Hopelijk tot een volgende keer!
Gr. Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.