padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””]

Veendam, 26 mei 2017
Na een goede nachtrust stond ik alweer om 5.20 uur naast mijn bed.
Vandaag stond er 40 km op het programma. Om 7.00 uur start de tweede dag van de Odoornse plus 4-daagse. Het was een beetje mistig, maar gelukkig trok de mist snel weg.
We liepen naar Theehuis ‘Poolshoogte’ in Exloo waar na 5,8 km de eerste stempelpost was. Omdat het zo vroeg was, was hier niet zoveel te beleven en liep ik snel door. We liepen via de akkers door Eeserveen en kwamen na 12,6 km in Schoonoord waar een stempelpost was bij een leuk restaurantje. Er staan ​​ook een paar plaggenhutten die te bezichtigen zijn (zie foto’s).
Ik liep verder naar Wezuperbrug. Na 20 km kwamen we bij stempelpost Kuierpadtien. De route ging verder naar Eesergroen waar we na 30,9 km de stempelpost bij Lucy’s Inn bereikten.
Onderweg zagen we ook hier weer zeer grote keien. De keien (twee) waren op elkaar gestapeld.
We kwamen ook diverse oude Dafjes tegen (zie foto’s). Na deze stempelpost liepen we door de Hondsrug. De Hondsrug bestaat uit allemaal verschillende boswachterijen. Wij liepen door boswachterij Odoorn naar theehuis ‘ Poolshoogte ‘, waar we op de heenweg ook al waren geweest. Nu hadden we er echter 35,8 km opzitten. Zo stil als het ’s ochtends was, zo druk was het nu.
Ik kwam er
achter dat hier een uitkijktoren staat. Ondanks dat ik al 35,8 km had gelopen, besloot ik de uitdaging aan te gaan en naar boven te klimmen Ik vond
het leuk
om een ​​foto van mij te maken. Toen ik weer beneden kwam, had ik nog 5 km te gaan. Ik kwam om 15.17 uur bij de finish aan. Heopa

2 Comments

  1. Yvonne Lanting 31 mei 2017 at 08:36

    Leuke foto’s! en een mooi verslag. Ik vond het heel gezellig ondanks ons extra lusje!

  2. heopa 31 mei 2017 at 11:47

    Dag Yvonne, Dank je wel voor de snelle reactie, oh en dat lusje kon er op zn afstand er ook bij.
    En het was zo en zo ook een mooie roette. en gezellig.
    Gr heopa.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.