Almere, 27 februari 2019

Begin december 2018 kreeg ik door problemen met mijn voeten het advies om voorlopig niet meer te wandelen. Sinds die tijd heb ik therapie en doe ik thuis veel oefeningen. Eindelijk mag ik langzaam weer het wandelen weer oppakken. Ik mocht beginnen met om de dag 5 km lopen.  Op zaterdag  23 februari heb ik 8,5 km gewandeld en afgelopen maandag 10 km.
Vandaag was het dan zover dat ik het eerste gedeelte (14 km) van de wandeltocht van Samen op Pad kon gaan lopen. Deze afstand was voor nu ook echt genoeg.
Na elkaar drie maanden niet gezien te hebben, kwam ik aan bij ’t Trefpunt in Austerlitz, waar de start was van het Blokje Austerlitz. Het werd steeds drukken en uiteindelijk waren er 135 wandelaars.
Bij binnenkomst werd ik door de wandelaars hartelijk begroet en er was veel belangstelling voor mij. Er werd veel gevraagd hoe het mij gaat. Ik kreeg ook diverse adviezen om het rustig aan te doen. Ik voelde mij het verloren schaap dat weer terug kwam bij de familie. Het was verwarmend en bemoedigend.
Ik wil iedereen dan ook hartelijk bedanken voor alle reacties, kaarten, e-mails en berichtjes via WhatsApp en Facebook.
Via mijn website probeer ik mensen te laten zien hoe fijn het is om te wandelen. In deze periode heb ik gemerkt dat het ook fijn is dat wandelaars met je mee leven. Wandelen is veel meer dan alleen maar je ene voet voor de andere zetten. Het is goed voor je conditie, je kunt je hoofd leeg maken, lekker ontspannen en genieten van de natuur, de dorpen/steden (met alle oudheden) waar je tijdens het wandelen doorheen loopt.
De wandeling van vandaag was een prachtige route door de natuur van Austerlitz (zie foto’s).
Ik wil de parcoursbouwer en de mensen die de autorust verzorgen bedanken voor de mooie route en de verzorging.

Gr. Heopa

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.